Close sidebar
Close sidebar

Mai buni ca americanii! Echipa nationala de baseball a Romaniei a invins echipa militarilor de la baza Kogalniceanu! Gica Hagi a dat lovitura de start!

Cel mai faimos sport din America a ajuns si pe meleagurile romanesti. Militarii americani de la baza Mihail Kogalniceanu au jucat astazi un meci demonstrativ cu echipa nationala de baseball a Romaniei. Gica Hagi, regele fotbalului din Romania, si-a incercat si el mana la baseball, pentru prima oara in viata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hagi facea magie cand avea balonul la picior. Greu ii este insa sa se descurce cu o minge mult mai mica pe care s-o arunce cu precizie din incheitura mainii.
I-a iesit din a doua incercare si asa s-a dat startul la meciul de baseball disputat la Constanta intre echipa Romaniei si cea a soldatilor americani de la Mihail Kogalniceanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ambasadorul Hans Klem, primarul Constantei si ministrul sportului Ioana Bran i-au incurajat  pe jucatori, iar suporterii de ocazie veniti la Stadionul Portul au strigat cat au putut de tare. Dintre toti spectatorii, diplomatul American a fost cel mai avizat cunoscator al sportului.

Adevaratul sport national al Americii, baseball-ul se joaca in Romania de doar 28 de ani.

Insa jucatorii nostril profesionsiti i-au deslusit secretele.
Meciul organizat de Ambasada SUA si federatia Romana de Baseball  a fost castigat de echipa noastra cu scorul de 7 la 2. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI