Este povestea de succes a doi tineri din Bucuresti, care si-au transformat pasiunea in afacere. Acum, sute de mii de flori pleaca lunar din serele lor catre clientii din toata zona.

Citeste si: Cu o intarziere de 3 luni stim in cele din urma pe ce cheltuie cabinetul Dancila banii tarii!

Dan si Nicoleta Vasile s-au mutat la Sibiu acum mai bine de cinci ani, pentru a se ocupa de pasiunea lor adevarat: florile.

Au pornit sa cultive pe o suprafata mica, dar acum au cele mai mari sere din zona. "Toata lumea pleaca cu o floare, zambeste, rade, e cu totul alt tip de atmosfera e o profesie din care poti sa iesi la pensie linistiti si sigur poti sa traiesti mult, bine si sanatos. Muncesti in aer liber, florile sunt frumoase, lumea zambeste", spune proprietarul.

Dani si sotia lui Nicoleta petrec peste zece ore pe zi in serele de flori. "Eu sunt finantista la orgini. Am facut cursuri. E o munca asidua. E chimie la flori, ca si cand ai creste un om pleci acasa incarcat cu optimism si florile itit ofera asa o speranta de viata mai mare", ne spune alt afacerist.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Toată lumea în caută pe Alexandru! Nimeni nu mai știe nimic de tânărul de 15 ani! Dacă îl vezi, sună de URGENȚĂ la 112

Mai sunt trei saptamani pana la venirea primaverii, iar in serele sotilor Vasile se munceste intens. Mii de bulbi de narcise, zambile, lalele, ghiocei, primule si muscari au fost plantati cu grija in ghivece ca sa infloreasca exact atunci cand trebuie: la inceputul lunii martie.

Totul este pregatit cu mare grija

Atat noi cat si clientul si angajatii nostri trebuie sa vada evolutia la fiecare planta. Asta a fost anul trecut cred ca pe primul plan

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

Doar in luna martie din serele celor doi soti vor pleca in jur de 100.000 de flori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si