Close sidebar
Close sidebar

Maia Morgenstern, mesaj emotionant impotriva hartuirii sexuale: "Ma doare pana la strigat, pana la disperare"

Maia Morgenstern a postat pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre hartuirea sexuala si dezvaluie ca o prietena de-a ei este victima.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ma doare pana la strigat, pana la disperare. Disperarea pe care ti-o da neputinta. Ciudat, o neputinta ce vine din respect si loialitate. Dar tot neputinta se cheama. Ma doare tacerea cu care a decis sa se inconjoare o tanara prietena.
Dar o respect. Desi ma doare, nu voi trada increderea cu care m-a investit. si nu vorbesc de vreo intamplare neplacuta, cu iz de gilceava de alcov, demna de paginile vreunui tabloid. ( al carui director a fost....sa lasam, nu-i asa?) Vorbesc de teroare, amenintari, atacuri verbale, in scris, directe...
Am sa tac #metoo
", a scris Maia Morgenstern.

Campania online impotriva hartuirii sexuale, #metoo, a starnit multe reactii si in Romania.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Luni, actrita Alyssa Milano a incurajat femeile pe Twitter sa vorbeasca despre experientele lor nefericite folosind #MeToo. Printre acestea au raspuns si actrita America Ferrara, care a marturisit ca a fost abuzata sexual pe cand avea 9 ani.

"Nu am spus nimanui si am trait cu rusinea si vina gandindu-ma ca eu, un copil de 9 ani, am fost responsabil de actiunile unui om matur", a scris Ferrara pe Instagram. "Doamnelor, haideti sa nu mai tacem, asa incat urmatoarea generatie de fete sa nu mai fie nevoita sa traiasca cu aceasta mizerie", a fost indemnul actritei.

Jennifer Lawrence a impartasit propria experienta ca tanara in industria de film.

Actrita a dezvaluit ca a luat parte la un singur casting dezbracata alaturi de alte actrite iar experienta i s-a parut "degradanta si umilitoare".

Scandalul sexual in care este implicat producatorul hollywoodian Harvey Weinstein a generat o campanie online despre hartuirea sexuala, la care participa milioane de femei pe retelele de socializare, informeaza Reuters. Femeile care participa la aceasta campanie povestesc despre propriile lor experiente de hartuire sexuala si abuz, prin numeroase mesaje publicate pe Facebook, dar si pe Twitter, folosind hashtagul ”#MeToo” (”si eu”, n.r.).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI