Close sidebar
Close sidebar

Maia Morgenstern s-a accidentat pe scena! Actrita si-a rupt mana si a ajuns la spital!

Marea noastra actrita Maia Morgenstern si-a rupt mana pe scena, chiar in timpul unui spectacol.

Simona Alexa,


DISTRIBUIE
acest articol

Maia Morgenstern continua cele doua turnee pe care le avea programate, cu spectacolele “Elixir” si “Fierarii”, desi apare in fata publicului cu mana in ghips. Din pacate, in urma cu 3 zile, actrita Maia Morgenstern si-a rupt mana pe scena, in urma unui accident stupid petrecut la Cinematograful Dacia din Piatra Neamt, unde sustinea un spectacol. (Maia Morgenstern a urcat pe scena, desi fusese anuntata ca tatal ei a murit) 

 

Accidentarea a avut loc chiar in ziua de Dragobete, pe 24 februarie. Din fericire, in acest moment actrita se simte bine. Desi va purta o perioada atela ghipsata la mana, ea isi va respecta programul spectacolelor. Drept dovada, la o zi dupa ce si-a rupt mana, Maia Morgenstern s-a deplasat la Iasi, pentru a juca intr-o piesa de teatru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Chiar daca in prezent joaca cu bratul in ghips, actrita s-a decis sa continue turneul sau national, ce aduce spectacolul “Elixir”, in premiera, in mai multe orase, printre care si Bucuresti. Sala Mare a Palatului National al Copiilor va gazdui premiera spectacolului “Elixir”, in care Maia Morgenstern si Marius Bodochi isi pun intrebari existentiale despre dragoste si esenta ei pe 4 martie. 

Acest spectacol se va juca pe 28 februarie la Constanta, pe 4 martie Bucuresti, 8 martie Buzau, 9 martie in Slobozia,10 martie la Ploiesti.

In paralel, Maia Morgenstern continua asi turneul cu spectacolul “Fierarii”, in care artista il are ca partener pe Horatiu Malele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI