2 galbenusuri mari de oua
1/2 lingurita sare
2 linguri apa foarte rece
1 lingurita mustar
2 linguri zeama de lamaie
*** 350 ml ulei DE LA FRIGIDER
Intr-un robot de bucatarie la care ai atasat lama cea mai lata, adauga toate ingredientele (in afara de ulei).
Combina-le 5-10 secunde.
In timp ce mixarea continua, toarna (treptat si incet de tot) uleiul rece (asta e secretul reusitei, daca vrei sa iti iasa rapid si sa nu se taie maioneza!). Ar trebui sa dureze cam un minut pana cand se incorporeaza cu totul.
Cand se incorporeaza uleiul in amestec, ar trebui sa obtii o crema consistenta, densa, galbui-pai.

Ingrediente:

2 galbenusuri mari de oua

1/2 lingurita sare

2 linguri apa foarte rece

1 lingurita mustar

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

2 linguri zeama de lamaie

*** 350 ml ulei  de la frigider

Mod de preparare:

Intr-un robot de bucatarie la care ai atasat lama cea mai lata, adauga toate ingredientele (in afara de ulei). Combina-le 5-10 secunde.

In timp ce mixarea continua, toarna (treptat si incet de tot) uleiul rece( asta e secretul reusitei, daca vrei sa iti iasa rapid si sa nu se taie maioneza!).

Ar trebui sa dureze cam un minut pana cand se incorporeaza cu totul, scrie Unica.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si