Close sidebar
Close sidebar

Mama batausa a nascut in puscarie. Femeia care si-a maltratat fetita, ar putea fi eliberata temporar

Adelina Oniga, arestata pentru ca acum cinci luni a fost la un pas sa-si ucida in bataie copila de numai patru anisori, a devenit mama pentru a patra oara.


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia in varsta de 21 de ani a nascut, de curand, pe cand era ”cazata” la Penitenciarul Rahova. Venirea pe lume a bebelusului, o fetita, i-ar putea aduce mutarea la Targsor, intr-un regim de detentie mult mai bland, sau chiar eliberarea temporara din inchisoare.

Faptul ca era insarcinata in cateva luni nu a impiedicat-o pe Adelina, din Viseu de Sus, judetul Maramures,  sa-si stalceasca in bataie copila care la acea vreme avea numai patru anisori. In mai multe randuri, a batut-o cu barbarie pe biata micuta care a incasat de la propria mama lovituri naucitoare cu pumnii, cu picioarele si chiar cu o bata pana cand i-a distrus stomacul, pancreasul dar si alte organe interne. Acum, bebelusul pe care-l purta in pantec pe cand isi maltrata fetita s-ar putea sa-i schimbe mamei batause viata de puscarias. Cel putin pentru o perioada.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mama batausa ar putea fi eliberata temporarCiteste mai mult pe Libertatea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI