Close sidebar
Close sidebar

Mama copiilor snopiți în bătaie de tată, mesaj controversat din Anglia

Mama copiilor din Galaţi, bătuţi cu bestialitate de tatăl care a filmat întreaga scenă a postat, pe Facebook, un mesaj controversat despre „secretul vieţii”: „să asculţi mai multă muzică şi mai puţine bârfe”.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama celor doi copii bătuţi de tată a scris, pe Facebook, mesaje controversate, ea fiind în Anglia, conform Mediafax. 

„Secretul vieţii este să asculţi mai multpă muzică şi mai puţine bârfe”, este unul dintre mesaje, iar altul, „În viaţă, nu este nevoie să dai explicaţii. Prietenii nu au nevoie de ele, duşmanii nu le cred, idioţii nu le înţeleg”, a scris Gabriela Ovidiu Popa, după ce scandalul privind agresiunea asupra copiilor săi a devenit public.

Soţul ei, tatăl copiilor bătuţi, a fost reţinut în timpul nopţii de miercuri spre joi, după mai multe ore de audieri la sediul Poliţiei din Tecuci, acesta urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ancheta a început după ce autorităţile au vizionat o filmare în care doi copii au fost bătuţi cu bestialitate de tatăl lor.

Bărbatul care şi-a bătut cu sălbăticie copiii, în Galaţi, a fost arestat preventiv, joi, măsura dispusă de magistraţii Judecătoriei Tecuci putând fi contestată la o instanţă superioară.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI