Close sidebar
Close sidebar

Mama Danei Rogoz, speriata dupa ce a ajutat la prinderea unui hot in blocul in care locuieste

La 24 de ore de la jaful oprit de mama ei, Dana Rogoz inca mai simte emotii. Nu-i atat de usor sa te trezesti cu un hot la usa casei mamei tale! ##VIDEO38902##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum lucrurile s-au linistit si hotul a intrat pe mana politistilor. Insa emotiile traite ieri nu au cum sa treaca asa repede.

IRINA ROGOZ, MAMA DANEI ROGOZ: S-au auzit nist lovituri. Aveam ocheanul acoperit. Am avut un noroc, pentru ca a cazut si am vazut respectiva persoana care a intrat!

DANA ROGOZ: a fost foarte speriata si asta e... acuma lucrurile sunt ok, mama a facut ce trebuia sa faca un om cu simt civic cu reponsabilitate si a dat telefonul care trebuia-

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

IRINA ROGOZ, MAMA DANEI ROGOZ: Am sunat la 112.
A durat mult pana au venit politistii? Nu. A durat foatre putin. A fost destul de agresiv asupra politistului. A iesit foatre puternic  de acolo.

Linistea mamei Danei Rogoz si a unui bloc din capitala a fost puternic zdruncinata ieri dimineata. Un recidivist a venit la furat chiar in apartamentul situat vizavi de cel al mamei Danei Rogoz. Femeia si-a dat seama ca ceva este in neregula cand a vazut o coala lipita pe vizorul usii ei. 


Nu a asteptat si a sunat imediat la politie.

DIANA SARCA, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI CAPITALEI: L-au somat de mai multe ori, dupa care au executat foc in plan inferior. Barbatul a fost ranit la unul dintre picioare  dar a continuat sa alerge. Dupa un kilometru a fost imobilizat.

Important este ca hotul a fost prins si mama Danei in siguranta, chiar daca emotiile nu ii vor da pace cateva zile de acum incolo.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI