Close sidebar
Close sidebar

Mama fetitei care a cazut dintr-un bloc parasit acuza ca i s-au cerut bani pentru ca legistul sa efectueze necropsia

Este strigător la cer prin ce calvar trebuie să treacă familia fetiţei care a murit după ce a căzut dintr-un bloc părăsit. Mama Roxanei spune că i s-au cerut 1.000 de lei, pentru că legistul ar fi fost chemat în ziua liberă de la stat ca sa efectueze necropsia. Revoltător este şi faptul că, proprietarii clădirii în care s-a petrecut nenorocirea sunt de negăsit. ##VIDEO36746##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt acuzatiile cutremuratoare, facute de mama Roxanei. In loc sa-i pregateasca inmormantarea copilei, sarmana femeie ar fi fost buna de plata, pentru ca fiica i-a murit in zi libera de la stat. Asistentul legist i-ar fi cerut bani ca sa vina de acasa, sa-i faca autopsia.

Luminita Trusca: de unde sa ti dau eu, ca eu sunt un om amarat, n-am... si mi-a inchis telefonul. Apoi am sunat inapoi, mi-a raspuns si mi-a zis: daca veniti, bine, daca nu, nu.

Scena revoltatoare a ajuns si la urechile superiorilor de la serviciul de medicina legala, care au ramas inmarmuriti. Cu atat mai mult cu cat, plata autopsiei Roxanei revine politiei.

Marius Popa director MEDICIN LEGALA Constanta: Daca s-a intamplat lucrul asta, este complet ilegal. Veti demara o ancheta interna? Sigur ca da.
Luni, cand incepem serviciul o sa cer un punct de vedere medicului de garda si asistentului de garda in legatura cu subiectul acesta.

"Cei care au gresit si care mi-au adus copilul in starea in care este, si mi-au facut sufletul de nu mai stiu cum ma cheama, sa pateasca mai rau decat a patit copilul meu."

Proprietarii blocului lasat de izbeliste sunt de negasit.
Au ridicat cladirea fara sa aiba autorizatie de constructie, iar dupa ce au fost amendati si trimisi in judecata, au abandonat santierul.

ENCICA DRAGUT, POLITIA LOCALA CT: aceasta imprejmuire metalica a disparut undeva in cursul verii, in acest moment politia locala a intocmit dosar de sanctionare pentru neindeplinirea acestor obligatii legale de a conserva constructia in curs de executie.

Copila de 12 ani si-a gasit sfarsitul la etajul 5 al cladirii abandonate, unde venise cu copiii din cartier sa se joace.
Familia ei, sarmana si ingenuncheata de durere, se zbate sa faca rost de bani, pentru un loc de veci.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI