Cazul șocant s-a petrecut în județul Botoșani. O fetiță în vârstă de 11 ani a căzut de pe trotinetă și acasă a început să acuze dureri de cap. Mama sa a îndemnat-o să meargă la somn, în speranța că durerea îi va trece. Din păcate, copila nu s-a mai trezit și a intrat în comă, potrivit informațiilor transmise de monitorulbt.ro.

A intrat în comă după ce a căzut de pe trotinetă

Incidentul tragic a început sâmbătă. O fetiță în vârstă de 11 ani, din localitatea Todireni, a ieșit să se plimbe cu trotineta pe stradă. Din motive necunoscute până la acest moment, copila a căzut de pe trotinetă, iar după accident a mers acasă. 

Citește și: VIDEO Surori „uitate” de autorități în iadul de acasă. Propria mamă le bătea, iar tatăl le abuza. Calvarul fetelor s-a oprit după luni de chinuri: "Trebuie să pui frică în ele"

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

Copila a ajuns la mama sa, iar cu ochii în lacrimi, i-ar fi povestit femeii ce a pățit. La câteva ore distanță, micuța a început să acuze dureri de cap. În speranța că durerile îi vor trece, femeia și-a trimis copila la culcare. Din păcate, duminică dimineață, fetița nu s-a mai trezit. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mama sa a alertat de urgență autoritățile. Un echipaj medical a preluat-o pe minoră și a transportat-o la Spitalul Județean din Botoșani, în stare foarte gravă.

Citește și: VIDEO Bebeluș de 23 de zile, internat de urgență la spital, cu multiple fracturi. Mama copilului face declarații șocante

„Am preluat pentru transfer o pacientă de sex feminin, de 11 ani, victima unui accident la joacă. A fost diagnosticată cu hemoragie masivă extradurală și fractura oblică temporo-parietală dreapta”, a declarat un medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Ulterior, minora a fost transferată la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Suceava, aflându-se în comă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si