Close sidebar
Close sidebar

Mama Luizei Melencu s-a răzgândit! Va merge la DIICOT

Mama Luizei Melencu a luat o nouă decizie în ceea ce priveşte probele ADN pentru care DIICOT a citat-o să meargă pentru a-i fi prelevate. Chiar dacă în ultimele zile a refuzat să dea curs solicitării, acum a luat o altă decizie.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Monica Melencu se va prezenta la DIICOT alături de avocatul familiei, Tonel Pop. Acolo, avocatul va decide dacă vor fi sau nu de acord cu prelevarea de noi probe biologice.

Citeste si: Cuscrul lui Dincă, mărturii șocante: Alexandra si Luiza traiesc, le-a adus la mine in curte!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mama Luizei Melencu vrea să primească lămuriri cu privire la motivul pentru care se cer noi probe, în condiţiile în care a trecut prin această procedură în urmă cu o lună. Ea şi avocatul se tem că "s-ar putea planta probe", scrie adevarul.ro.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

De asemenea, astăzi  procurorii DIICOT  au solicitat sprijinul autorităţilor din SUA, mai precis al specialiştilor FBI, în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei Melencu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI