Olandezul criminal a avut o copilărie grea, după cum povestește chiar mama lui în carte.

Bunicul său s-a sinucis, mama sa a fost într-o instituție de tratarea bolilor, tatăl său era alcoolic și fratele său a murit devreme.

Citeste si: VIDEO| Cum se stabilește vârsta biologică, singura care contează

Citeste si: VIDEO| Pedofilul olandez vorbea românește: „Unde mergi, fetița? Hai să te duc eu!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Mama Adrianei, declarație sfâșietoare: „Mi-a desfigurat copilaşul de îl înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă”. Fetița de 11 ani a fost condusă pe ultimul drum

Mama lui Joop V. dorea să arate cu ajutorul poveștii sale că oricine a avut o copilărie sau viață grea poate trece peste asta și să ducă o viață liniștită în continuare. Ea a reușit, scrie, printre altele, realizând că „există întotdeauna oameni care sunt și mai răi”. Desigur, femeia nu știa încă că se va termina atât de rău cu cel de-al doilea fiu al său.

Copilărie cumplită pentru Joop V

Mama lui Joop V. își descrie, de asemenea, propria copilărie. Tatăl ei s-a sinucis la vârsta de 48 de ani. Din cauza atacurilor de panică, ea a ajuns internată într-un ospiciu de mai multe ori începând cu vârsta de 17 ani, ultima dată pentru cel puțin șase ani. Din cauza stării sale instabile, a trebuit să renunțe la fiul ei cel mai mare, fratele lui Joop, în jurul vârstei de 20 de ani.

În instituție, „casa de nebuni”, a întâlnit o nouă iubire, un bărbat în vârstă de aproape treisprezece ani, care era acolo pentru a fi ajutat cu dependența de alcool. Au format un cuplu și la un moment dat au părăsit instituția.

Prostituţie

După perioada de miere a relației, soțul ei a băut mult și a convins-o că este normal să facă sex cu alte persoane în timpul căsătoriei. El a forțat-o să facă schimb de partener și, mai târziu, când tânăra familie a rămas fără bani, pentru a se prostitua.

Citeste si: VIDEO| Averea pedofilului olandez. Johannes Visscher trăia într-un colț de rai

Ba mai mult decât atât, femeia și-a prins soțul, tatăl olandezului criminal, în timp ce abuza o nepoată în vârstă de 14 ani.

Joop V. era agresat de tată în copilărie

Mama mai povestește despre Joop V. că era atât de tare lovit pe fese cu o riglă, la vârsta de 2 ani, încât putea vedea vergeturi după săptămâni întregi.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Pe când Joop V. avea 5 ani, mama sa era din nou internată într-o clinică. Ea reușește să iasă din nou, dar între timp, Joop vede că certurile se agravează și tatăl său se duce spre distrugere.

Tatăl și mama lui Joop divorțează, însă bărbatul continuă să locuiască cu ei în casă. La final moare, la fel ca fratele mult mai mare al lui Joop, cu care familia nu mai avea legătură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si