Ioan Pintaru, românul în vârstă de 32 de ani care a înjunghiat o fetiță de 8 ori în Londra, a fost acuzat de tentativă de omor asupra acesteia. Bărbatul a rănit-o la nivelul feței, la gât, umăr și încheietură.

Acum, mama românului care a înjunghiat-o cu bestialitate pe copila de 11 ani fără motiv, a vorbit despre fiul ei.

Citește și: Prima reacție a fiului femeii care ar fi încercat să arunce un om pe șinele de tramvai, în București. Ce susține bărbatul după cele întâmplate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

fetita injunghiata, londra, roman anglia

Mama agresorului mesaj pentru părinții fetei înjunghiate: „Sufăr împreună cu mama ei”

Mama suspectului din Leicester Square a vorbit pentru prima dată de la incidentul care a șocat Londra, notează publicația „The Sun”. Femeia spune că este alături de părinții copilei și că suferă alături de ei. Aceasta le-a declarat jurnaliștilor englezi că ultima dată a vorbit cu fiul ei chiar în dimineața atacului, luni, 12 august.  

„Vă rog să trimiteți acest mesaj tuturor, îmi pare profund rău pentru ce i s-a întâmplat fetiței.

Sufăr împreună cu mama ei și nu pot descrie durerea pe care o simt. Sunt și eu mamă și înțeleg prin ce trebuie să treacă”, a spus Magda Gîrlă, mama bărbatului, pentru MailOnline.

Mama agresorului locuiește în România, la Pucioasa. Ioan Pintaru s-a mutat în Anglia cu 6 ani în urmă, acolo unde a avut o relație cu o româncă, din care a rezultat un copil. La rândul său, bărbatul care a înjunghiat de 8 ori o fetiță are și el un copil, tot o fată.

Bărbatul s-a întors în țară în anul 2022 a spus mama lui. După ce a revenit în Marea Britanie, acesta a fost rănit într-un accident și a fost nevoit să își caute alt loc de muncă. De atunci, acesta nu a mai ținut la fel de mult legătura cu mama lui, care nici nu mai știa unde locuiește sau din ce își câștigă existența. Acesta e șofer de TIR și ar fi fost retras, fără să aibă o viață socială, a mai precizat mama sa.  

Citește și: Un copil de 2 ani din Teleorman, salvat dintr-un puț de peste 3 metri. Se afla cu bunicul său la păscut oile când a avut loc incidentul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si