Femeia a povestit că între 2017-2018, Devis Mangia, care antrena la vremea respectivă echipa de fotbal Universitatea Craiova, l-a chemat pe Răzvan Popa la mai multe întâlniri particulare. Acestea erau sub pretextul discuțiilor despre fotbal, dar defapt scopul antrenorului ar fi fost altul.

"L-a întrebat mai întâi despre activitatea lui sexuală, apoi a început să-i facă avansuri directe. Asta în timp ce se masturba în fața copilului meu",

a povestit mama lui Răzvan Popa.

Mama fotbalistului spune că fiul ei a intrat în depresie

După ce fotbalistul i-a refuzat avansurile sexuale, Devis Mangia ar fi început să îl marginalizeze și chiar l-ar fi bruscat fizic pe acesta.

Răzvan Popa le-a mărturisit părinților totul în martie 2019. În acel moment, mama fotbalistului i-a spus lui Mihai Rotaru despre gesturile fostului antrenor.

"Rotaru era circumspect. A zis «Trebuia să spună când a jucat. Acum când nu mai joacă se interpretează... ». M-am simțit profund jignită. La o altă discuție, îmi aduc aminte că a zis «Țin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri». A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, și că nu poate face nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului. Ulterior l-au demis pe Mangia.

Dar am avut senzația că l-au făcut scăpat", spune mama lui Răzvan Popa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Prognoză ANM, 3 octombrie- 16 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în România în următoarele două săptămâni

Mama fotbalistului spune că fiul ei a intrat în depresie în acea perioadă, dar este bine acum, după ce s-a retras din fotbal.

Devis Mangia este acuzat de hărțuire sexuală și de alți fotbaliști

Clubul Universitatea Craiova a oferit, luni, explicaţii despre un "posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia" în perioada în care acesta pregătea gruparea olteană. 

"La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită. Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci. În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri", anunţă Universitatea Craiova.

Citeste si: Revolta studenților din Teheran. Lupte de stradă cu forțele de securitate din capitala Iranului

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Devis Mangia se confruntă cu asemenea acuzații și din partea unor fotbaliști din Malta, el fiind destituit recent din acest motiv din postul de selecționer al naționalei malteze.

Citeste si: Doi bărbați din Botoșani au fost reținuți de autorități după ce au agresat un tânăr

Acesta a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, după ce un jucător a reclamat că a fost hărțuit sexual.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si