Close sidebar
Close sidebar

Mama unui fotbalist de echipa nationala i s-a plans lui Klaus Iohannis! Presedintele a fost abordat de mama lui Paul Codrea intr-o problema de antrenorat!

Presedintele Klaus Iohannis a fost pus in fata unui fapt neobisnuit.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

O intamplare neobisnuita s-a petrecut anul trecut, in octombrie, cand presedintele Klasu Iohannis se plimba prin Timisoara impreuna cu primarul orasului, Nicolae Robu. In timp ce traversa piata centrala, o femeie i-a abordat pe cei doi oficiali, plangandu-se ca fiul ei nu este pus antrenor la Poli Timisoara.

Femeia respectiva era nimeni alta decat mama lui Paul Codrea, un fost fotbalist de echipa nationala, care fusese in carti pentru numirea pe banca "violetilor", dar pana la urma se optase pentru Ionut Popa. "Domnul presedinte, suntem bucurosi sa va vedem. Si pe fiul meu nu vreti sa-l puneti antrenor la Poli... Pe Codrea. Niciodata! Da, desi s-a oferit, nu l-ati chemat niciodata!", le-a spus mama lui Codrea ambilor politicieni, care au zambit amuzati de initiativa femeii. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI