Close sidebar
Close sidebar

"Mamaita, uita-te la mine!" Scene sfasietoare in Vrancea, acolo unde o batrana a fost gasita desculta, cazuta in zapada

O batrana in varsta de 87 de ani, din comuna Campuri, a fost gasita azi-noapte de politisti, impreuna cu paznicul primariei, intr-un sant din comuna Cotesti, in soc hipotermic.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii legii au descoperit-o pe batrana in timp ce se indreptau catre o alta sesizare, la un incendiu in localitatea Popesti. Pana la sosirea ambulantei, politistii au luat-o pe batrana si au tinut-o in autospeciala de politie, unde au invelit-o cu o geaca pentru a-i ridica temperatura corpului.

Femeia, care sufera de Alzheimer, se afla in vizita la fiica sa, dar pe timpul noptii a parasit locuinta acesteia, fara ca nimeni sa o observe. Batrana le-a spus politistilor ca ar fi din judetul Neamt, fapt ce a ingreunat identificarea acesteia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

In cursul noptii, oamenii legii au identificat-o insa pe batrana, iar familia a sesizat ca aceasta lipseste de acasa. Astazi, potrivit unor surse, batrana, care a fost transportata la Spitalul judetean pe timpul noptii, si-ar fi revenit din socul hipotermic, starea sa de sanatate fiind stabila.

"In cursul noptii, in jurul orei 1.00, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Cotesti impreuna cu agentul de paza din cadrul Primariei Carligele au identificat pe raza satului Bontesti,  o persoana de sex feminin cazuta pe marginea partii carosabile, in zapada.

Initial, datorita starii hipotermice in care se afla, femeia nu a putut oferi date privind  identitatea sa. in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca femeia are 87 ani si este din comuna Campuri. A fost  preluata de ambulanta si transportata la spital in soc hipotermic", au transmis reprezentantii Biroului de Presa al IPJ Vrancea.

Sursa: monitoruldevrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI