Close sidebar
Close sidebar

Managerul interimar al Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, a demisionat

Managerul interimar al Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, si-a dat demisia de onoare, a anuntat, miercuri, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a mers la aceasta unitate medicala in urma scandalului creat dupa demisia neurochirurgilor Ionut Gobej si Dorin Bica. Firea a spus ca a acceptat demisia lui Silvi Ifrim, care "poate ca nu a avut disponibilitatea de a dialoga si de a intelege toate tensiunile din spital".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"I-am acceptat demisia de onoare", a anuntat Firea, in curtea Spitalului Colentina, in urma unor discutii avute cu managerul spitalului si cu medicii demisionari.
Ea a spus ca managerul interimar Silvi Ifrim a asigurat "cadrul legal" dupa demiterea fostului manager al Spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, dar "poate ca nu a avut disponibilitatea de a dialoga si de a intelege toate tensiunile din spital".
Firea a precizat ca joi va desemna un alt manager al Spitalului Colentina.

Primarul Capitalei a mai spus ca fostul director medical al spitalului, Rodica Olteanu, care a demisionat in urma cu doua saptamani, va reveni pe post.
Medicii Ionut Gobej si Dorin Bica de la Spitalul Colentina au demisionat, luni, invocand faptul ca, odata cu schimbarea managementului unitatii medicale, in ianuarie 2017, lucrurile au dus spre distrugerea sectiei, in prezent activitatea la neurochirurgie fiind un act de uzura extraordinara.

Ei reclama ca au fost refuzate operatiile a 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe, in conditiile in care in 2017 ar fi urmat sa fie facute 600 de interventii chirurgicale, si ca personalul sectiei este supus unei hartuiri permanente, iar ca fiecare chirurg poate opera doar o data sau de doua ori pe saptamana, pana la ora 15.00.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ionut Gobej si Dorin Bica au mai afirmat ca pacientii au fost refuzati din cauza lipsei si a pierderii de personal, programului operator restrictionat si a lipsei de medicamente si consumabile.

Primarul general Gabriela Firea le-a propus celor doi medici demisionari, luni seara, sa-si reconsidere decizia, doctorului Gobej propunandu-i sa preia interimar conducerea Sectiei de Neurochirurgie a unitatii medicale.

De asemenea, Firea le-a solicitat sa faca o propunere pentru functia de manager, aceasta fiind medicul Lelia Iliescu.

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Bogdan Andreescu, a fost demis la inceputul lunii ianuarie pe motiv ca i-ar fi tinut pe pacienti in frig in saloane, conform anuntului facut atunci de primarul general Gabriela Firea, Silvi Ifrim preluand interimatul. 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI