Close sidebar
Close sidebar

Mancare cu mucegai la cele mai de fita restaurante din Mamaia. Ce au putut sa gaseasca inspectorii ANPC

Preturi exorbitante, servicii proaste si chiar mancare stricata. Inspectorii ANPC au gasit conditii insalubre si mancare expirata la unele dintre cele mai cunoscut restaurante din statiunea Mamaia.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mancare cu mucegai la cele mai de fita restaurante din Mamaia. Ce au putut sa gaseasca inspectorii ANPC
Preturi exorbitante, servicii proaste si chiar mancare stricata. Inspectorii ANPC au gasit conditii insalubre si mancare expirata la unele dintre cele mai cunoscut restaurante din statiunea Mamaia. Inspectorii ANPC au inchis trei linii de productie si au dat 14 amenzi de peste 100.000 de lei.
S-a gasit mancare fara etichete, cu mucegai si stricata la cateva terase din Mamaia. Carnea si sosurile erau tinute in soare.
Probleme grave au fost descoperite si la terasele din centru. Materii prime expirate, unele dintre ele chiar fermentate şi aluat rânced. erau ingredientele din produsele de patiserie pregătite turiştilor. Insepctorii ANPC au dat patronilor cea mai mare sancţiune: 16.500 de lei şi au închis, temporar, linia de producţie.

Inspectorii ANPC au inchis trei linii de productie si au dat 14 amenzi de peste 100.000 de lei.S-a gasit mancare fara etichete, cu mucegai si stricata la cateva terase din Mamaia. Carnea si sosurile erau tinute in soare.

Probleme grave au fost descoperite si la terasele din centru. Materii prime expirate, unele dintre ele chiar fermentate şi aluat rânced. erau ingredientele din produsele de patiserie pregătite turiştilor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Insepctorii ANPC au dat patronilor cea mai mare sancţiune: 16.500 de lei şi au închis, temporar, linia de producţie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI