Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Maraton cu scop nobil la Cluj-Napoca

Maraton de vâslit la Cluj-Napoca! Sute de oameni au vâslit împreună o zi întreagă pe lacul Gheorgheni. Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru ca persoanele cu dizabilități să poată practica acest sport.

Redactia Stirile Kanal D,

Maraton cu scop nobil la Cluj-Napoca

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sute de oameni s-au urcat în caiace și au vâslit împreună o zi întreagă pe lacul Gheorgheni din Cluj -Napoca. Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru ca și persoanele cu dizabilități să poată practica acest sport. Ionuț Stancovici a pornit acest proiect care s-a extins în toată țara.

Citește și: VIDEO- Concert inedit la Cluj: 400 de copii au cântat muzică folk

Ionuț Stancovici, președinte Asociația Caiac Smile: „Este un proiect în care noi ne dorim să accesibilizăm la nivel național apele pentru că aici avem lac, la Timișoara avem Bega care este râu, probabil că vom ajunge în viitorul apropiat și la mare, în plan avem primele 10 lacuri în România, dar sunt 100% că vom duce mult mai departe toată această acesibilizare.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe lac a fost adus un ponton special pentru ca persoanele cu nevoi speciale să poată urca în caiace. A fost pentru prima dată când aceste persoane au putut testa această experiență.

„Sunt Adrian Cherecheș, sunt din Satu Mare, sunt în scaun de 30 de ani și am venit împreună cu cei de la Caiac Smile, aici în Cluj, pe lacul Gheorgheni, ca să ajutăm la accesibilizarea lacurilor.”

Clujenii printre care și primarul orașului au dat o vâslă de ajutor pentru accesibilizarea lacurilor din România, iar timp de 12 ore cât a durat maratonul caiacele au fost mereu pe lac.

Maratonul caritabil va ajunge în mai multe orașe din țară

Evenimentul ajunge vara aceasta în mai multe orașe din România. Inițiatorii proiectului își propun să promoveze cât mai mult această activitate în rândul persoanelor cu dizabilități care astfel își pot dezvolta o nouă pasiune, iar sportul face bine pentru toată lumea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI