La o zi după alegerile locale, Marcel Ciolacu declară primăriile sectoarelor 1 și 2 câștigate de către candidații alianței PSD PNL. Premierul spune că George Tuță și Rareș Hopincă au ieșit victorioși în fața contracandidaților lor. 

În ceea ce privește candidatul pentru prezidențiale, PSD-ul nu pare să se grăbească să îl anunțe. 

„Nu ştiu. Lăsaţi-mă întâi să vedem rezultatele finale şi apoi categoric că o să am o discuţie cu colegii mei.

Astăzi o să stau de vorbă cu domnul Ciucă (despre data şedinţei de coaliţie- n.r.). Am vorbit cu domnul Ciucă de dimineaţă, urmează să avem o coaliţie. Sectoarele 1 şi 2 sunt câştigate. Domnul Tuţă a câştigat şi domnul Hopincă la fel. E o diferenţă mică, dar asta înseamnă democraţie. Şi la Bistriţa e diferenţa foarte mică, dar la fel, asta e democraţia, cum şi la Botoşani, la Vrancea”, a spus premierul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Dominic Fritz, pregătit să devină președintele USR, dar nu vrea să audă de funcții importante în stat

marcel ciolacu, candidat psd prezidentiale, alegeri 2024

Marcel Ciolacu, mulțumit de rezultatul alegerilor din 9 iunie 2024. 

[Sursa foto: Facebook ]

Marcel Ciolacu, mulțumit de rezultatul alegerilor din 9 iunie  

După rezultatele la alegerile europarlamentare, Marcel Ciolacu consideră că procentul obținut reprezintă o validare a românilor față de alianța PSD PNL.

„Din punctul meu de vedere, când o alianţă electorală are cu 5 în faţă, e un semnal puternic transmis de către români că au încredere în această alianţă. Cu adevărat sunt toate premisele a se crea o alianţă politică.

Dar vom vedea decizia.(...) Dacă facem o alianţă politică, asta înseamnă că avem candidat comun pentru funcţia de preşedinte şi listă comună la parlamentare în decembrie.(...) PSD momentan a câştigat alegerile. Este foarte puţin probabil ca PSD să renunţe la candidat, ţinând cont că chiar le-a câştigat”, a mai spus Ciolacu.

Citește și: Tatăl patronului stației GPL care a explodat la Crevedia, reales primar la Caracal. Procentul uluitor pe care l-a obținut Ion Doldurea

marcel ciolacu, candidat psd prezidentiale, alegeri 2024

Marcel Ciolacu nu se grăbește să anunțe candidatul PSD la prezidențiale. 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si