Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă huiduți la ceremoniile de la Iași: nu au mai dansat în „Hora Unirii”

Președintele Camerei Deputaților și prim-ministrul României au participat astăzi la ceremoniile de la Iași. Au ținut câteva discursuri în fața miilor de oameni adunați, însă, aceștia au ajuns să fie huiduiți.

Maria Stiuca,

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă huiduți la ceremoniile de la Iași: nu au mai dansat în „Hora Unirii”

[Sursa foto: HotNews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și prim-ministrul României, Nicolae Ciucă nu au mai dansat alături de ceilalți în „Hora Unirii”. După discursurile spuse în fața cetățenilor, aceștia nu au fost întâmpinați cu aplauze, ci cu huiduieli din partea publicului larg.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă- huiduiți după discursurile de la Iași

În fața a 7 mii de oameni s-au prezentat și au ținut discursuri Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă cu ocazia Micii Uniri, la Iași. Însă, oamenii nu s-au arătat mulțumiți și i-au huiduit pe fiecare în parte dintre cei doi.

Astfel, Marcel Ciolacu a fost huiduit și fluierat pe parcursul întregului discurs.

Imediat a urmat și rândul președintelui PNL, Nicolae Ciucă, care a fost huiduit în egală măsură.

La finalul discursurilor, cei doi lideri nu au mai dansat în „Hora Unirii”, alături de ceilalți. Nici celelalte oficialități nu au mai intrat în hora tradițională.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În rândul oficialilor s-au mai prezentat și viceprim-ministrul României Kelemen Hunor, primarul Iașiului, Mihai Chirică, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe și președintele AUR, George Simion. 

La spectacolul folcloric al festivității de la Iași, intitulat „Noi suntem români”, au participat artiști precum Karla Ursu, David Simion, Maria Ionescu, Loredana Colotin, Ion Macovei şi Biatrice Duca.

Citește și: Mesaje de Mica Unire 2023. Urări și felicitări deosebite cu ocazia sărbătorii din 24 ianuarie 2023: ”Este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

Aglomerație în minivacanța de Mica Unire. Cum se circulă pe Valea Prahovei

Minivacanța de Mica Unire a făcut ca drumurile din țară să fie tot mai aglomerate, în special pe Valea Prahovei. Iată recomandările polițiștilor!

De la ora 13,  în județul Brașov a fost început măsura devierii pentru fluența traficului,  ca recomandare, circulației de pe DN1, dinspre  Brașov către Valea Prahovei,  pe DN1A Săcele- Cheia- Ploiești, precizează  Centrul Infotrafic al IGPR.

O deviere a traficului este valabilă și pe DN73A Râșnov- Predeal pe DN73, fie către Brașov, spre Cheia pe DN1A, fie către Pitești pe DN73 și după spre București pe autostrada A1, mai spune sursa citată anterior.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și:  23 ianuarie 2023 zi liberă? Cine nu muncește luni și cum se recuperează această zi. Decizie de ultim moment

Valorifele de trafic pe DN1 Bucureşti-Braşov, duminică, sunt următoarele:- Centura de Vest a municipiului Ploieşti înregistrează trafic normal în ambele sensuri; în Comarnic, traficul este intens pe sensul de mers către Braşov, coloană în mişcare de la km 105, până la km 107; în Bușteni, tot trafic intens, coloană în mișcare de la km 129 până la km 131 zona centrală Bușteni, iar pe sensul de mers către Capitală, coloană de auto de la limită cu județul Brașov, până la km 131 zona centrală. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI