Ca la scoala i-a instruit astazi directorul OPC pe comerciantii din Eforie Nord, unde a gasit prapad. Mancarea, sosurile si bauturile erau tinute in soare, la peste 30 de grade celsius. Abia dupa control, turistii si-au dat seama ca mancarea pe care o cumpara ar putea fi alterata.

"Maioneza nu trebuie tinuta in soare...dar eu nu ma pricep la chimie, eu sunt sofer, de unde sa stiu eu chimie"
"Sotia dvs acasa maioneza le pastreaza in frigider sau la rece.

Ia uitati. Dedesubt, incredibil! Nu e gheata, e lemn!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Si in depozitele comerciantilor era jale. In congelator, langa carnea bocna erau niste muste inghetate, iar in incaperea alaturata, exact ca nuca-n perete, o lopata statea infipta in...moloz

Si cum cererea e mare, comerciantii si-au extins spatiul de depozitare si in aer liber. Directorul OPC a gasit baxuri intregi cu bere care stateau in soare, la peste 35 de grade celsius.

Nici sticlele cu suc, inghesuite la tarabe, nu erau ferite de caldura.

Dar comerciantii nu dau doi bani pe eticheta. Le pun in frigider inainte sa le vanda, asa ca turistul nu-si da seama de diferenta.

Din 20 de terase controlate de comisarii OPC, au fost inchise 7 dintre ele. Asadar, daca veniti pe litoral weekendul acesta, aveti grija unde mancati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si