Close sidebar
Close sidebar

Mare atentie daca mergeti cu masina personala in Bulgaria. Doi romani au patit-o chiar in parcarea hotelului la care erau cazati

Vreti sa va petreceti cateva zile in statiunile montane din Bulgaria? Mai bine duceti-va cu trenul, caci sunt sanse mari sa ramaneti fara masini. Doi romani au patit-o de curand, iar automobilele scumpe le-au fost furate chiar din parcarile hotelurilor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Giovanni Danciulescu abia ajunsese, la ski, cu familia in statiunea bulgara Pamporovo. Camerele de supraveghere ale hotelului au surprins doar momentul in care automobilul a iesit din parcare, nu si cand a fost spart.

"Hotelul nu avea camere?

A avut camere, dar nu filmau exact pe masina mea"

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro


Faptul ca masinile scumpe, cu numere de Romania, sunt tinta hotilor bulgari e cunoscut de ani buni. Tot de atunci circula si ipoteza cum ca toate aceste atacuri sunt date cu ajutorul oamenilor din interior.

Bizar e ca, barbatului, care avea cea mai valoroasa masina din parcare, i-a fost dat locul spre care nu bat camerele de supraveghere. Acum, omul nu mai trage nadejdea ca-si va recupera bunul si a ramas cu doua regrete: ca nu a avut nici alarma, si nici CASCO.


Sa fie oare o coincidenta faptul ca si aceasta masina a fost furata de pe un loc nesupravegheat video?

"Am iesit in fata hotelului si nu mai era masina.

Susprinzator cat de repede au venit politistii. Mi-am pus ceva semne de intrebare"


Dar partea cu adevarat halucinanta abia acum vine:


Nu dupa bani s-au dus hotii, ci dupa talonul masinii, cu care-au disparut in cateva secunde.

Ca banda de hoti e bine pusa la punct se poate dovedi si din furtul acestei masini. Indivizii au reusit sa fuga cu ea, desi poate fi pornita doar cu amprenta proprietarului.


In ultima saptamana, alte doua masini de teren au fost furate din aceeasi statiune bulgara.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI