Barbatul, din Patarlagele, a acuzat o stare de rau, iar dupa ce medicii i-au facut analizele, au descoperit ca sufera de botulism.

Inspectorii sanitar veterinari au demarat o ancheta in acest caz. De asemenea, magazinul de uned a provenit produsul a fost verificat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A fost verificat magazinul de la care a fost cumparata conserva respectiva.  Cei de la magazin ne-au declarat ca au avut in stoc doar sase asemenea conserve, dintre care au fost cumparate doua, una de catre barbatul care s-a imbolnavit si o alta de catre alt localnic, care nu a contractat boala. Trei dintre conservele ramase in magazin au fost sigilate,  iar o alta a fost trimisa la Bucuresti pentru analize de laborator”, a precizat dr. Marijean Milea, reprezentant al DSVSA Buzau, potrivit Opinia Buzau.

Botulismul este o afectiune grava, cauzata de o toxina produsa de o bacterie numita Clostridium botulinum. Toxina este una din cele mai puternice otravuri din lume. Botulismul se transmite prin alimente, rani, iar cel mai frecvent este botulismul infantil, care apare dupa ce bacteriile se inmultesc in tractul gastro-intestinal al copiilor mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si