Close sidebar
Close sidebar

Maria Ciobanu este în doliu. Fostul său soț a murit

Maria Ciobanu este în doliu. Fostul soț al artistei a murit. Florea Burnea este tatăl Cameliei, uneia dintre fiicele sale.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Burnea a fost "fluieraș" al Ansamblului Ciocârlia. Maria Ciobanu și Florea Burnea au fost împreună timp de șase ani. În urmă cu doi ani, Florea Burnea a mai trecut printr-un eveniment neplăcut.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

El i-a speriat atunci pe toți membrii familei, după ce a trecut printr-un preinfarct. În acel moment, artista a traversat orașul prin ploaie torențială pentru a-l vizita la spital și pentru a se asigura că este totul în regulă.

S-a căsătorit cu soțul prietenei sale

După ce prietena ei Ileana Sărăroiu a murit pe scenă, la o nuntă, Maria Ciobanu avea să se căsătorească cu soțul acesteia, pe nume Mircea Câmpeanu. Alături de acesta este și astăzi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI