El si-a facut un partid nou cu care vrea sa candideze la alegerile parlamentare din decembrie. Pana acum, Marian Munteanu nu si-a depus declaratia de avere, insa pe pagina sa oficiala are o sectiune dedicata averii sale. Acolo, Munteanu a precizat ca “singurele proprietati imobiliare detinute sunt un apartament cu doua camere (70 mp suprafata construita) si un corp de cladire (60 mp), ambele in Bucuresti". Tot conform informatiilor furizate chiar de proaspatul poltitician, acesta are domiciliul in sectorul 1.

Aceasta este cladirea in care are domiciliul Marian Munteanu
Aceasta este cladirea in care are domiciliul Marian Munteanu

Munteanu locuieste in nordul orasului, intr-o zona cu multe cladiri vechi, cu risc seismic. De altfel, conform site-urile de specialitate, chiar imobilul unde are domiciliu fostul lider al studentilor, este expertizat si incadrat in clasa de risc seismic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Si legat tot de locuinta lui Marian Munteanu, pe site-ul Directiei de Impozite si Taxe locale, numele lui se regaseste pe lista persoanelor fizice catre care la sfarsitul lunii august a fost trimisa o somatie de plata, cel mai probabil pentru restanta la impozitul pentru cladire.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si