Close sidebar
Close sidebar

Mariana de la Exatlon are o altă părere! Cine crede că ar fi fost un antrenor mai bun decât Ionuţ Jaguarul, din echipa Războinicilor

Giani Kiriţă şi Ionuţ Jaguarul au ajuns în Republica Dominicană, unde îi vor antrena pe concurenţii din sezonul 2 Exatlon.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imediat după difuzarea emisiunii, La Fan Arena s-a dezbătut pe larg sosirea celor doi în Republica Dominicană. Cătălin Cazacu, Victor Slav, Cătălin Dumitrescu şi Mariana au fost invitaţii care au comentat tot ce se întâmplă la Exatlon.

La un moment dat, Cătălin Cazacu a întrebat-o pe Mariana cine crede că ar fi meritat să fie antrenorul Războinicilor, în locul lui Ionuţ Jaguarul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”Eram buna totusi, eu, daca stau si ma gandesc, pentru ca stiam sa ii motivez, sa tip la ei, sa ii incurajez, Dar, bine, sa lasam gluma la o parte, cel mai echilibrat ca sa fie antrenor din echipa noastra mi s-a parut Alex.

Alex ,,Bentita”.

Pentru ca Alex avea grija de noi, deci chiar pot sa zic ca avea grija de noi, el se ocupa cu chestia asta. Alex stia sa vorbeasca cu noi, sa ne spuna, sa ne calmeze, sa ne motiveze. Mie Alex mi s-a parut cel mai potrivit’‘, a spus Mariana, fosta Razboinica Exatlon sezonul 1.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI