Mariana Nenu este o femeie incercata de soarta, puternica si ambitioasa care vrea sa demonstreze ca poate face lucruri marete si la varsta de 45 de ani.

Maratonista a aratat la Exatlon ca are o vointa de fier, e sufletista si stie sa le dea si coechipierilor din efervescenta, determinarea si optimismul ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ei bine, dupa eliminarea din competitia fenomen, Mariana s-a inscris din nou la maratoane si a alergat sute de kilometri de cele mai multe ori in scopuri umanitare.

Citeste si: Purta incaltaminte rupta si nu avea nici bani de tenisi! Mariana de la Exatlon le-a povestit colegilor un episod dureros din viata sa. "Plangeam in hohote, fara sa ma pot opri!"

Recent, fosta "razboinica" si-a gasit, in sfarsit, job-ul mult visat. S-a angajat ca instructor de fitness si este foarte fericita ca face ceea ce ii place. Protagonista noastra nu a renuntat insa nici la colaborarea cu o firma de curatenie la care lucra inainte de Exatlon pentru ca, spune ea, s-a atasat de clientele ei.

" Clientele mele sunt niste doamne deosebite.

Pot sa spun ca m-am imprietenit cu unele dintre ele. M-au urmarit la Exatlon si m-au sustinut, au fost bucuroase pentru mine si cand m-a ajutat domnul Becali pe care-l apreciaza si ele pentru generozitatea lui", a declarat Mariana.

Mariana le-a dat cateva sfaturi concurentilor care se pregatesc pentru Exatlon. "Nu trebuie sa te lasi distras de barfe"

" Am vazut ca au fost anuntati doi viitori faimosi, Silvia Stroescu si Mirel Dragan.

Sunt doi sportivi, sunt convinsa ca sunt disciplinati, muncitori si ambitiosi. Ceea ce ar trebui sa stie este ca acolo nu ai mama, nu ai tata, esti numai pentru tine si nu trebuie sa te lasi distras de barfe, intrigi, iubiri sau prietenii. Ii sfatuiesc sa stea departe de bisericute, de scandaluri si sa se concentreze pe probe. Prieteni adevarati nu prea poti sa ai in concurs ca, pana la urma, premiul este individual, nu merge catre o echipa. Oricum, este fenomenal acolo, o experienta inegalabila. Si eu m-as fi intors daca ar fi permis asta regulamentul", spunea Mariana in urma cu o saptamana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si