Close sidebar
Close sidebar

Marius a fost dat dispărut de familie în Italia. Oamenii legii au deschis o anchetă după moartea românului

Marius, un român în vârstă de 35 de ani, a fost dat dispărut duminică de către membrii familiei. Polițiștii l-au găsit ieri seară fără suflare, în iazul Alkali din Prato, Italia.

Alexandra Costea,

Marius a fost dat dispărut de familie în Italia. Oamenii legii au deschis o anchetă după moartea românului

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupul fără viață al lui Marius, un român în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în lacul Alkali din via De Gasperi din estul Prato, la câțiva pași de Interport și Gonfienti.

Citeste si: VIDEO- Franța solicită certificat sau test negativ Covid din cauza numărului mare de cazuri. Ce alte țări din Europa au introdus noi restricții

Polițiștii au făcut macabra descoperire ieri, 18 iulie, la ora locală 19:45, de scafandrii pompierilor angajați în căutarea lui Marius J. Nimeni nu a mia știut nimic de român încă de duminică seară, iar ultima dată a fost văzut chiar lângă lacul Alkali.

Marius a fost văzut ultima oară chiar lângă lacul care i-a adus sfârșitul

Oamenii legii au început căutările în jurul orei locale 16:00.

Asociațiile de voluntari ale sistemului de protecție civilă au venit în sprijinul pompierilor și polițiștilor. La câteva ore după, a fost făcută trista descoperire. La fața locului au sosit magistratul de gardă și medicul legist. Ieri seară a sosit confirmarea că trupul neînsuflețit găsit în apă este tocmai cel al lui Marius.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Povestea unei familii de români care au ales să petreacă concediul în Italia: ”Ne-au luat până şi ...”

Polițiștii Italieini au început o anchetă pentru a înțelege de ce românul a ajuns în iaz și care este cauza exactă a decesului.

Citeste si: Incendiu de proporții la fabrica celebrului bucătar Amalia Bellantoni: ”Erau înăuntru soțul și cu toți ceilalți”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI