Close sidebar
Close sidebar

Marturia incredibila a celebrei Corina Chiriac: "Eu stiu exact ce inseamna depresia, pentru ca am trecut prin opt ani de depresie! Am stat sapte ani in casa, aveam 98 kg, nu voiam sa ma vad cu nimeni!"

Corina Chiriac a trecut cu bine peste o perioada cumplita din viata sa.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Corina Chiriac a fost una dintre cele mai de succes cantarete de dinainte de 1989, insa, dupa Revolutie, a avut o perioada in care nu a mai fost solicitata pentru concerte sau inregistrari de albume, scrie wowbiz.ro.

"Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului. Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeaşi voce şi nu mă căuta nimeni”, a dezvaluit Corina Chiriac pentru "Jurnalul national".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

" Am avut noroc cu o verişoară şi cu câinele meu, dar am stat şapte ani în casă, aveam 98 kg, nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc, îmi era ruşine de cât eram de grasă, am avut noroc cu un preot care m-a salvat.

Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final şi acolo suportăm consecinţele”, a mai marturisit cantareata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI