Cei doi sunt parintii unui baietel in varsta de 5 ani pe nume Ulysses si ai unei fetite de 1 an, Ostara care au fost nascuti acasa, iar tatal a fost cel care a i-a asistat la nastere pe micuti.
Ambii copii sunt alaptati, iar Adele sustine ca laptele matern este cel mai bun medicament. Micutii nu au fost niciodata vaccinati, iar atunci cand sunt bolnavi sunt tratati de mama.
Astfel, pentru infectiile oculare, Adele apeleaza la laptele matern, iar daca racesc, primesc suc de lamaie. Femeia crede foarte mult in proprietatile plantelor si considera ca medicamentele sau vaccinurile nu sunt benefice.
Desi are cinci ani, Ulysses nu merge la gradinita, iar parintii sunt adeptii educarii copiilor acasa. Petrecem foarte mult timp in natura, invatand despre plante si animale", spune Adele.
Desi stau foarte mult timp in aer liber, mama nu foloseste creme cu factor de protectie solara pentru cei mici, deoarece nu crede ca ascestea ii pot feri pe copii de cancer.
Adele are un blog in care scrie despre educatia parentala naturala si desi au primit numeroase critici la adresa stilului de viata pe care il au, cei doi parinti nu vor sa schimbe cu nimic modul in care isi cresc cei doi copii. Mai mult, ei vor sa migreze in Costa Rica si sa duca un stil de viata eco, scrie Daily Mail.

Cei doi sunt parintii unui baietel in varsta de 5 ani pe nume Ulysses si ai unei fetite de 1 an, Ostara care au fost nascuti acasa, iar tatal a fost cel

care a i-a asistat la nastere pe micuti.Ambii copii sunt alaptati, iar Adele sustine ca laptele matern este cel mai bun medicament.

Micutii nu au fost niciodata vaccinati, iar atunci cand sunt bolnavi sunt tratati de mama. Astfel, pentru infectiile oculare, Adele apeleaza la laptele matern, iar daca racesc, primesc suc de lamaie. Femeia crede foarte mult in proprietatile plantelor si considera ca medicamentele sau vaccinurile nu sunt benefice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Desi are cinci ani, Ulysses nu merge la gradinita, iar parintii sunt adeptii educarii copiilor acasa. "Petrecem foarte mult timp in natura, invatand despre plante si animale", spune Adele. Desi stau foarte mult timp in aer liber, mama nu foloseste creme cu factor de protectie solara pentru cei mici, deoarece nu crede ca acestea ii pot feri pe copii de cancer.

Adele are un blog in care scrie despre educatia parentala naturala si, desi au primit numeroase critici la adresa stilului de viata pe care il au, cei doi parinti nu vor sa schimbe cu nimic modul in care isi cresc cei doi copii. Mai mult, ei vor sa migreze in Costa Rica si sa duca un stil de viata eco, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si