Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile cutremurătoare ale lui Ionuț, fostul polițist care și-a terorizat iubita: „Ea mă provoca”

Daniel Ionuț Neculae, fostul polițist care și-a terorizast luni întregi fosta iubită, dar și pe fiica minoră a acesteia, a hotărât să facă publică și varianta sa a poveștii. „Ea mă provoca”, este una dintre declarațiile șocante ale românului arestat în Italia luna trecută.

Alexandra Costea,

Mărturiile cutremurătoare ale lui Ionuț, fostul polițist care și-a terorizat iubita: „Ea mă provoca”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românul în vârstă de 36 de ani, care a fost arestat după ce a incendiat mașina fostei sale iubite, o barmaniță româncă în vârstă de 32 de ani, care are o fiică, a decis să-și spună varianta în cazul poveștii care a cutremurat o țară întreagă.

Citește și: Ionela a dispărut fără urmă în Italia. Surorile bandatei sunt disperate: „De două luni nu mai știm nimic de ea”

"Ea mă provoca. Îmi trimitea mesaje și îmi punea capcane. Încă o iubesc", a fost declarația făcut de Ionuț, marți, 4 aprilie 2023, în fața judecătorului de audieri preliminare, Cristian Vettoruzzo, la interogatoriul de garanție, fiind apărat de avocata Giovanna De Rosa.

Ionuț o acuză pe fosta iubită că ea a fost cea care voia să-l facă gelos

Totuși, în fața judecătorilor, Ionuț a recunoscut că a asaltat-o pe româncă cu mesaje pe chat.  "Obișnuia să-mi trimită fotografii împreună cu noul ei partener în atitudini fără echivoc. Mă provoca. Iar eu îi scriam să ne împăcăm".

Citește și: Ioana a dispărut după ce a plecat la muncă în Germania. Familia cere cu disperare ajutor pentru a o găsi

Cu toate acestea, faptele și vorbele fostului polițist se contrazic: mesajele pe care i le trimitea fostei iubite nu erau declarații de dragoste, ci amenințări cu moartea. Acesta este unul dintre mesajele terifiante pe care românca le-a primit de la fostul iubit:   „Ori ne împăcăm, ori murim împreună. Alege cum vrei să mori... fie arunc cu acid pe tine ca să nu se mai uite nimeni la tine, fie îți dau foc la mașină.
Te voi ucide înainte de sosirea poliției"
.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mai mult, cu doar câteva ore înainte să fie arestat în casa prietenilor care îl ascundeau, bărbatul îi trimisese Anei (numele fictiv dat româncei de jurnaliștii italieni) un alt mesaj tulburător:   "Mai devreme sau mai târziu vom fi ochi în ochi și poliția nu va ajunge la timp".

Bărbatul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani și 10 luni în România

Ionuț a fost arestat la finalul lunii martie, pe data de 29 martie 2023, în executarea unui mandat de arestare preventivă semnat de gip Marco Biagetti și a unui mandat european de arestare, deoarece în România are de executat 8 ani și 10 luni pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Citește și: O tânără de doar 27 de ani a murit sub ochii iubitului ei! Totul s-a întâmplat în urma unui accident de motocicletă

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a dezvăluit că există un alt adevăr și în legătură cu buchetele de flori pe care le-a adus în fața școlii la care este înscrisă fiica victimei.   'Aveam două buchete', a explicat el,   'unul pentru fetiță și unul pentru fosta mea soție'.

„Ea le-a aruncat. Apoi, a doua zi, m-a sunat pentru a-și cere scuze și m-a invitat să i le aduc la ea acasă, unde locuiește, în apropiere de stadionul Tenni. Când am ajuns la ea acasă, am ridicat privirea și am văzut-o pe terasă filmându-mă cu telefonul mobil. Apoi am auzit sosirea poliției și am plecat", susține Ionuț, potrivit  jurnaliștilor străini.

Ionuț susține că nu el i-a incendiat mașina fostei iubite

Judecătorul i-a cerut socoteală lui Neculae și pentru condamnarea sa pentru amenințări la adresa fostei sale iubite: un an de închisoare cu suspendare și neincriminare. Incidentul datează din data de 8 martie 2022, când a dat buzna în casa femeii și a amenințat-o cu un cuțit. Femeia îl părăsise cu câteva luni înainte pentru că descoperise că are probleme cu legea. Cu toate acestea, Ionuț nu a acceptat niciodată despărțirea.

Citește și: Mihăiță a dispărut acum șase ani. Nimeni nu mai știe nimic de el din momentul în care autocarul în care se afla a făcut un popas

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Ea mă denunțase, dar apoi și-a retras plângerea și am fost din nou împreună", a declarat Ionuț în fața judecătorului. "Sunt încă îndrăgostit de ea, dar ea nu mă mai vrea acum. Cu toate acestea, cu siguranță nu sunt autorul incendiului din mașina ei, am aflat acest fapt din ziare'”.

Avocatul românului în vârstă de 36 de ani a cerut o atenuare a măsurii preventive, cu interdicția de a se apropia și obligația de a se prezenta la poliția judiciară. Judecătorul și-a rezervat decizia. Cert este însă că arestul european al lui Neculae a fost validat, iar judecătorii Curții de Apel din Veneția vor trebui să se pronunțe asupra mandatului european de arestare pe data de 12 aprilie. Prin urmare, până la această dată, românul va rămâne în spatele gratiilor.

Citește și: Doi români și-au pierdut viața în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa din Canada în SUA. Autoritățile au identificat victimele

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI