Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Masă tradițională ca-n Bucovina! Ce a pregătit Andreea Popovici, solista de muzică populară, pentru masa de Paște

Și în Bucovina tradițiile de Paște sunt păstrate cu sfințenie. Solista de muzică populară, Andreea Popovici a pregătit bunatăți după rețete vechi transmise din generație în generație.

Redactia Stirile Kanal D,

Masă tradițională ca-n Bucovina! Ce a pregătit Andreea Popovici, solista de muzică populară, pentru masa de Paște

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Popovici a pregătit masa de Paște conform tradiției din Bucovina, după rețete vechi transmise din generație în generație.

Sărbători îmbelșugate la Andreea Popovici

Andreea Popovici, solistă de muzică populară: ”Avem pască cu brânză și stafide, avem și un iepuraș alături, ouăle încondeiate care ne reprezintă pe noi.”

Anul acesta solista de muzică populară a avut ajutoare de seamă la aranjarea și pregătirea mesei de Paște. Sofia, fiica ei de șase ani, și micuțul Iustin în vârstă de aproape 3 ani i-au fost alături mamei lor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andreea Popovici, solistă de muzică populară: ”Avem friptură de miel cu o rețetă pe care am învățat-o de la mama, am adăugat mai multă verdeață pentru a fi mai moale carnea și mai aromată. Avem cozonacul și dacă am adoptat o nouă rețetă la friptură, așa aș putea spune că am făcut și la cozonaci.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI