Close sidebar
Close sidebar

Mașinile Google Street View, ghinioane în România. Un autoturism care actualizează hărțile virtuale a fost lovit de un alt autovehicul

Un autoturism care făcea fotografii pentru pentru serviciul Google Street View a fost lovit de un alt autoturism, în comuna buzoiană Ziduri.

Diana Puiu,

Mașinile Google Street View, ghinioane în România. Un autoturism care actualizează hărțile virtuale a fost lovit de un alt autovehicul


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Un autoturism care făcea fotografii pentru Google Street View a avut ghinion și a fost lovit de un alt autoturism. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.  

Citește și: Șase răniți în urma unui accident rutier pe E85. Un autocar a ieșit de pe partea carosabilă

“Potrivit poliției, cauza impactului ar fi fost neacordarea de prioritate de către șoferul autoturismului Logan. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, ambii șoferi scăpând teferi din coliziune. Mașina care actualiza hărțile Google Street View a fost însă aruncată în șanț, suferind daune serioase. 

Citește și: Accident dramatic în comuna Berceni, județul Ilfov! Doi polițiști au fost transportați de urgență la spital

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 Mașinile Google Street View au revenit în România în această primăvară și au început să încarce imagini noi pe data de 7 martie 2023.

De atunci, câteva dintre ele au fost implicate în incidente rutiere, prima fiind avariată pe 23 martie, în orașul Ovidiu, județul Constanța.  A urmat o coliziune cu locomotiva unui tren, pe 10 mai 2023. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din Butoiești-Mehedinți. Mașina Google Street View a fost lovită de un tren de persoane care circula pe relația Turnu Severin- București.”, anunță autoritățile.
 

Citește și: Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță

Șase răniți în urma unui accident rutier pe E85. Un autocar a ieșit de pe partea carosabilă

Șase persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, județul Vrancea. Anunțul a fost făcut de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. 

Citește și: VIDEO- S-a răsturnat cu mașina pe liniile de tramvai, după ce a trecut pe roșu

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de azi pe DN 2 (E85). În accident a fost implicat și un autocar.   "Pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical"  , se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic. 

Potrivit Inspectoratului de  Poliție Județean Vrancea, autocarul efectua o cursă regulată pe ruta Botoșani-București, iar acesta transporta, în momentul accidentului, 10 pasageri.  

Citește și: Un microbuz a fost atacat cu bâte în Maramureș. Călătorii au trecut prin clipe de coșmar

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI