Close sidebar
Close sidebar

Masuri extreme pe o insula din Grecia! Autoritatile vor sa limiteze numarul de turisti

Insula greceasca Santorini, una dintre alegerile de top ale romanilor, trebuie sa ia cea mai drastica masura si sa contorizeze numarul turistilor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru ca infrastuctura incepe sa se distruga, iar cantitatea de gunoi s-a dublat, autoritatile din Santorini sunt nevoiti sa controleze numarul de turisti pe sezon.

Chiar daca insula traieste in mare parte din turism, mii de turisti vizitand insula din martie si pana-n decembrie, autoritatile se tem ca aceasta va fi distrusa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Insula a ajuns la saturatie. Nu mai putem accepta atât de multi turisti ’, a declarat primarul Nikos Zorzos pentru „Wall Street Journal”.

In acest sens, incepand cu anul urmator, vasele de croaziera vor avea o limita de turisti de 8000 persoane, urmand ca accesul in diferite zone sa fie restrictionat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI