Close sidebar
Close sidebar

Meci de fotbal, transformat intr-o tragedie. Un tanar de 28 de ani din Dambovita a murit pe teren

Un banal meci de fotbal din localitaea damboviteana Baleni s-a transformat intr-o adevarata tragedie dupa ce un tanar de 28 de ani s-a prabusit fara suflare pe teren.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tanar de 28 de ani, Mihaita Silviu Dan, s-a stins la numai cateva minute dupa ce a intrat pe terenul de fotbal alaturi de cativa prieteni, suferind un infarct. Initial au aparut informatii ca nenorocirea s-ar fi produs la un meci de Liga a VI-a jucat duminica la Baleni, insa cei implicati in partida oficiala nu au confirmat acest lucru.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Mihaita era prietenul meu, insa nu juca la echipa localitatii.

Duminica dupa-amiaza a mers alaturi de cativa prieteni sa joace fotbal pe un teren privat din Baleni, iar dupa 5 minute a intrat in stop cardio-respirator. Si nu a baut apa, asa cum s-a scris, pur si simplu a picat secerat. Pacat de el, era un baiat extraordinar si tata a doi copii”, a transmis un oficial al formatiei Universitatea Baleni pentru jurnal de dambovita.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI