Close sidebar
Close sidebar

Meciul de debut al Angliei la Mondial a depasit nunta printului Harry in materie de audiente!

Primul meci sustinut de echipa nationala a Angliei la Cupa Mondiala a fost urmarit, luni seara, de 18,3 milioane de telespectatori, devenind cel mai vizionat program de anul acesta din Marea Britanie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit BBC, partida in care Anglia a invins Tunisia cu scorul de 2-1 a depasit cifrele de audienta inregistrate de transmisiunea nuntii printului Harry cu Meghan Markle din luna mai.

Meciul de fotbal a fost transmis de BBC One, care a inregistrat 69,2% share in Marea Britanie. In cifra anuntata au fost inclusi si 3 milioane de utilizatori care au vizionat meciul online, via BBC iPlayer si BBC Sport. Astfel, partida a devenit si cea mai urmarita transmisiune in direct pe suport online a unui program BBC.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Luna trecuta, nunta regala a fost urmarita de aproximativ 18 milioane de telespectatori pe mai multe posturi TV britanice.

Cifrele de luni le-au depasit si pe cele inregistrate in urma cu 4 ani de primul meci al Angliei de la Cupa Mondiala. Partida de atunci cu Italia, care a invis cu 2-1, a fost urmarita de 15,6 milioane de telespectatori. Spre deosebire de acesta, primul meci al Angliei de la Cupa Mondiala 2010, cu SUA, a fost urmarit de 20,1 milioane de telespectatori.

Nationala Angliei va juca duminica cu Panama, iar pe 28 iunie, cu Belgia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI