Ei bine, se pare ca lucrurile se complica si el nu va fi externat nici astazi. Medicii i-au efectuat un control amanuntit, l-au monitorizat si au luat decizia de a nu ii da drumul acasa.

Reprezentantii spitalului nu au oferit nicio informatie despre starea lui de sanatate si momentan nu se stie care sunt problemele avocatului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ieri, intr-un interviu acordat, Daniel Ionascu spunea ca incepe sa se simta mai rau, acest lucru fiind probabil decisiv pentru ramanerea sa in spital pentru inca o zi, noteaza cei de la spynews.ro.

"Culmea lui Dumnezeu, ma asteptam sa ma simt mai bine, dar in schimb ma simt usor mai rau. De abia acum incep saisi faca aparitia tot felul de dureri in diferite zone, dureri pe care nu le-am simtit din cauza socului. De dimineata am facut tot soiul de investigatii, s-au elucidat toate problemele si am inteles ca nu sunt probleme din punct de vedere radiologic, ci doar niste chestiuni normale care apar in urma unui astfel de accident", declara Daniel Ionascu in urma cu o zi. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si