Aceasta bunica isi tine nepotul in soare. A uitat ca este mijlocul zilei si ca ar trebui sa il duca la racoare. Si ea este rosie toata, semn ca nu si-a dat cu crema de protectie. Cativa metri mai incolo o mama stabilita in Italia nu este impresionata deloc vremea caniculara.
 
-Cum ii protejati pe micuti de soare? Deocamdata nu le-am pus nimic, nu i-am protejat.

Nici cu crema?  Este foarte periculos. Stiu, stiu, stiu.

Cele 33 de grade Celsius din atmosfera se simt ca 40 din cauza razalor puternice ale soarelui. Nici nu e de mirare ca toti cei care au facut plaja la orele amiezii s-au prajit la propriu.


- Cat ati stat la soare? 2 ore. Si gata, a fost suficient.
 
- Vad ca v-ati prajit bine. Jumatate la Galati, jumatate aici si pe o parte si pe cealalta.
 
Pericol mare, protectie zero. Acesti turisti si-au asezat cearsaful pe nisipul fierbinte in plina zi si au uitat ca din bagaj nu ar trebui sa le lipseasca crema de plaja.

Singura grija a acestui domn mandru de aurul lui este sa nu se bronzeze cu urme din cauza lantului.
 
Acest barbat din Ramnicu Valcea bate in lemn numai cand aude de cremele de protectie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


 
-Ati folosit ceva pentru protectie? Absolut nimic, deocamdata. Pai e prea tarziu ca v-ati copt. Ma simt extraordinar. Ca la rostisor v-a facut. Ca pe un pui, cine vrea sa se coaca sa vina aici, la mare.  

Ramona David, doctor dermatolog: Radiatiile sunt responsible de fotoimbatranirea cutanata, acea piele cartonata, ridata, iar in al doilea rand de procesele de cancer de piele.  
 
"Cel mai cald asteptam sa fie in zilele de vineri si de sambata, cand in mare parte din tara vor fi valori de 37 si de peste 37 celsius, iar in banat si in crisana, de asemenea, local in Muntenia, peste 39 de grade, dar nu sunt excluse nici temperaturile de peste 40 de grade celsius."

Practic....

"Valorile se vor apropia de cele mai ridicate valori de temperatura inregistrate de cand se fac masuratori, in luna august." "de cand? de cand se fac masuratori? din mai mult de 50 de ani."

Nici in timpul noptii nu va fi racoare!

"Temperatura maxima adunata cu ce se intampla pe parcursul noptilor  va fi destul de ridicata, vineri- sambata va fi chiar in jurul a 29- 30 de grade in partea de vest, de sud-vest a tarii." "Prin urmare, corpul nu va putea sa se relaxeze....nici

pe parcursul noptilor, in incintele inchise, in case, unde stam de obicei noaptea."

Asa ca balaceala in valurile marii ar fi o varianta de relaxare ...dar dupa lasarea intunericului. Pana atunci, meteorologii iau in calcul ca in zilele urmatoare sa anunte un cod rosu de canicula.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si