Close sidebar
Close sidebar

Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre dezinfectanţii pentru protejarea de coronavirus: Spirtul medicinal nu este bun! Nu foloseşte la nimic!

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat miercuri seară, la Antena 3, referindu-se la cei mai eficienţi dezinfectanţi pentru protejarea de coronavirus, că spirtul medicinal nu este bun, nu foloseşte la nimic, precizând că trebuie utilizate substanţe biocide.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic. Spirtul medicinal nu e bun. Substanţele care sunt pe bază de alcool, dar sunt speciale, care să fie biocide. Spirtul nu este biocid. Sunt bune şi substanţele pe bază de clor, dar nu clorhexidina pentru că s-a demostrat că nu este activă pe coronavirus”, a explicat medicul.

Citeste si: Coronavirusul se modifică! Au apărut primele dovezi că virusul suferă mutații

El a precizat, referitor la clorhexidină, că este lucru cert în documentele oficiale ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Juventus Torino: Daniele Rugani, infectat cu Covid-19

Citeste si: Alertă! Frică și scandal la granițele României

”Cele din bucătărie care au clor sunt foarte bune, numai că alea şi ard. Atunci, trebuie avută foarte mare grijă, pentru că structura pielii mâinii este foarte importantă pentru viaţa de zi cu zi”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI