Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -UPDATE: Medicul Dan Tesloianu rămâne în arest preventiv

Medicul cardiolog cercetat în cazul refolosirii la pacienți vii a dispozitivelor cardiace luate de la persoane decedate, rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cardiologul încearcă să scape de arest după ce a contestat mandatul emis pe numele său în ancheta simulatoarelor cardiace prelevate de la decedați. Dan Tesloianu a încercat să convingă instanța Curții de Apel că toate acuzațiile care sunt aduse sunt nesusținute.

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești a fost condamnată la închisoare cu executare

Acesta a ieșit de la CAB în jurul 13.30 și așteaptă vineri o decizie din partea magistraților. Aceștia vor trebui să decidă dacă să lase în continuare în arestul Capitalei, sau să-l scoată din spatele gratiilor. 

De ce este acuzat

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Parchetul General l-a pus sub acuzare pentru că ar fi extras mai multe stimulatoare cardiace de la cadavre și le-ar fi reimplantat pacienților săi.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Vești bune pentru români. Cine sunt persoanele care ar putea beneficia de 2000 de lei de la Guvern

Potrivit anchetatorilor, doctorul Dan Tesloianu „sau medici din subordine, la solicitarea acestuia, au alterat mai multe înscrisuri” prin care falsificau acordul pacienților pentru implantarea unor dispozitive medicale refolosite.

Citește și: Un bărbat dispărut de câteva zile a fost găsit mort în locuință

Medicul ar fi prescris și tratamente greșite pacienților pentru a se îmbolnăvi și pentru a avea nevoie de dispozitivele respective.

238 de persoane ar fi fost supuse unor proceduri ilegale, iar ulterior ar fi acuzat stări de rău.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI