Close sidebar
Close sidebar

Medicul Kasem, executat silit de sotul femeii care a murit din cauza unei operatii! Chirurgul vedetelor risca sa ramana fara avere

Medicul Kasem, esteticianul vedetelor, va fi executat silit de barbatul a carui sotie a murit dupa o operatie efectuata de acesta.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Doctorul Kasem Nasar Abu Bakr este la un pas sa ramana fara o parte din averea sa, dupa ce bucuresteanul a carui sotie a murit dupa ce a fost operata de varice de medic a cerut executarea silita a acestuia. Bucuresteanul trebuie sa primeasca suma de 215.000 euro cu titlu de despagubiri de la cei gasiti vinovati pentru moartea femeii, printre care si medicul Kasem.

Dosarul de executare silita a ajuns pe masa Judecatorilor Buftea, acolo unde Kasem isi are domiciliul si se va judeca la inceputul lunii septembrie. La prima infatisare au fost comunicate magistratilor datele din dosarele de executare, pentru ca acestea sa fie conexate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In prezent, medicul Kasem s-a relocat in Dubai, acolo unde si-a deschis o clinica de chirurgie estetica. In Romania, el a fost dat in judecata de mai multe cliente care s-au plans ca doctorul le-a gresit operatiile. In Orientul Apropiat, Kasem se bucura insa de o imagine foarte buna.

In 2011, o femeie de 56 de ani din Bucuresti a murit la 36 de ore dupa o interventie chirurgicala de eliminare a varicelor efectuata de Kasem la clinica tatalui sau.

Femeia a fost trimisa acasa la doua ore dupa operatie, cu toate ca acuza dureri mari si stari de voma. Familia femeii a luat de mai multe ori legatura cu medicul in orele care au urmat, insa acesta le-a spus ca nu exista motive de ingrijorare si ca reactiile sunt normale.

In acest dosar, Kasem a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, insa decizia nu este una definitiva.

Anul trecut, sotul femeii decedate a executat silit si clinica la care a fost facuta interventia chirurgicala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI