Close sidebar
Close sidebar

Mesaj emotionant pentru fratele lui Alexei Mitachi, stomatologul criminal de la Chisinau: "Sunt mandra de tine si sunt sigura ca si Aliosa se bucura de acolo de sus pentru tine!"

Pe 18 februarie, Alexei Mitachi si-a omorat sotia, pe fotomodelul Anastasia Cecati, dupa care s-a aruncat de la etaj.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 18 februarie, medicul stomatolog Alexei Mitachi, din Chisinau, a injunghiat-o mortal pe Anastasia Cecati, sotia sa fotomodel, dupa care s-a sinucis aruncandu-se pe geam. Proprietarul unei clinici in capitala Republicii Moldova, Mitachi lucra impreuna cu fratele sau, Constantin, si el stomatolog, care tocmai ce terminase Facultatea de Medicina din Iasi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Zilele trecute, dupa ce si-a inaugurat cabinetul sau privat, Constantin Mitachi a fost felicitat de Irina, sora lui stabilita in Spania, care i-a transmis si ca fratele Alexei (n.r. Aliosa) este alaturi de el." Succes, Costel.

Sunt mandra de tine si sunt sigura ca si Aliosa se bucură de acolo de sus pentru tine. Sa ti se împlinească tot ce ţi-ai propus!", i-a scris Irina fratelui ei. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI