Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de Sf. Dumitru 2023: Urări și felicitări cu „La mulți ani”

Mesaje de Sf. Dumitru 2023. Sfântul Dumitru este celebrat de Biserica Ortodoxă, în fiecare an, pe 26 octombrie. Iată o serie de mesaje și urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica astăzi.

Maria Stiuca,

Mesaje de Sf. Dumitru 2023

[Sursa foto: Colaj Ziarul Unirea/ Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje Sf. Dumitru 2023. Cei care își sărbătoresc onomastica în ziua de Sfântul Dumitru poartă acest nume, dar și altele precum: Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitrache, Dimitrica, Mitu, Dima, Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrița, Dumitrana, Mita, Mița, Dumitrina și Mimi.

Mesaje de Sf. Dumitru 2023: Urări și felicitări cu „La mulți ani”

1. Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească în viață, să-ți aducă fericire, noroc și o zi cu soare.

2. Cu ocazia zilei de Sfântul Dumitru, să ai parte doar de clipe minunate, iar tot ce îți dorești să se îndeplinească în această zi.

3. Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să îți aducă noi începuturi, bucurii, împliniri și sănătate.

4. Așa cum Sfântul Dumitru a luptat pentru credința în Hristos, așa îți doresc și ție. Să fii un luptător în viață și să reușești tot ce îți propui.

Citește și: Calendar ortodox 22 octombrie 2023: Ce sărbătoare este duminică?

5. La mulți ani, Dumitru! Să ai parte de fericire, sănătate și să ai o onomastică exact așa cum îți dorești.

6. Fie ca sărbătoarea de astăzi să-ți aducă pace sufletească, împliniri și multă sănătate, că e cea mai bună dintre toate!

Urări și felicitări cu „La mulți ani”

[Sursa foto: Pinterest]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

7. Dragul meu prieten, cu ocazia acestei zilei îți urez sănătate, putere de muncă, dragoste din partea cui vrei tu și ambiție nesfârșită pentru împlinirea tuturor dorințelor.

8. Fie ca ziua aceasta, Sfântul al cărui nume îl porți, dar și Dumnezeu să-și aducă liniște în suflet, să te ajute să treci peste orice greutate și să ai parte de bucurii nemărginite.

9. La mulți ani de Sfântul Dumitru! Îți doresc sănătate, bucurie, împliniri pe toate planurile și putere în viață!

10. Să ai parte de toată iubirea și înțelegerea din lume. La mulți ani fericiți, Dumitru!

Mesaje de Sf. Dumitru 2023. Mesaje şi urări pentru colegi de Sfântul Dumitru

1. Cu ocazia zilei numelui tău, îți doresc o zi și un an cât mai prosper. La mulți ani, drag coleg!

2. În această zi îți doresc sănătate, fericire și un an plin de realizări. La mulți ani!

3. O zi specială pentru un coleg deosebit. Îți doresc multă fericire, iubire și bani mulți. La mulți ani!

4. Ziua numelui să-ți fie ca o rază de soare în viață! Să fii pozitiv, ambițios, sănătos și cât mai energic. La mulți ani încununați de succes!

Urări și felicitări cu „La mulți ani”

[Sursa foto: Pinterest]

5. Vreau să-ți mulțumesc că ai fost și ești un coleg de nădejde de fiecare dată. De Sfântul Dumitru îți urez un călduros „La mulți ani”, sănătate și împlinirea tuturor dorințelor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Calendar ortodox 23 octombrie 2023: Ce sărbătoare este azi și ce nu este bine să faci în această zi?

6. Cu ocazia zilei de Sfântul Dumitru, îți doresc să fii înconjurat doar de lucruri bune, de sănătate cât cuprinde, de prieteni de nădejde, de bani mulți și La mulți ani!

7. Fie ca drumul vieții să-ție fie presărat cu bucurii, împliniri, dragoste și voie bună. La mulți ani, Dumitru!

8. Sfântul Dumitru să te călăuzească în viață și în carieră și să-ți ofere multă ambiție și putere de muncă. Îți doresc un sincer La mulți ani!

9. Pacea sufletească să fie cu tine în această zi, iar în inimă să-și domnească armonia și bucuria. La mulți ani minunați, Dumitru!

10. Cel mai frumos la mulţi ani ți-l transmit ție pentru că porți cel mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani, sănătate și împlinirea tuturor idealurilor în viață!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI