Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022. Urări originale pentru sărbătoriții zilei

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022. În fiecare an, pe data de 26 august, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Adrian și Natalia. Iată cele mai frumoase mesaje și urări pentru sărbătoriții acestei zile!

Madalina Grigore,

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022. Sfinții Adrian și Natalia sunt sărbătoriți în fiecare an pe data de 26 august. Cu această ocazie am pregătit o serie de mesaje și urări pe care să le transmiți celor care poartă aceste nume!

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022

„Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!”

Citeste si: Mesaje de despărțire emoționante. Cum să spui rămas bun

„Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Adrian si Natalia, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!”

„Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!”

„In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfantul Adrian si Sfanta Natalia, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu”.

„Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfintii sa-ti lumineze drumul in viata”.

„La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Fie ca Sf. Adrian si Natalia, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!”

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Adrian si Natalia!”

Citeste si: Mesaje pentru nașii de cununie. Cum să le mulțumești că îți sunt alături

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022

Urări originale de Sfinții Adrian și Natalia 2022

„Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!”

„Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani!”

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!”

„Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani, iubitul meu!”

Mesaje de Sfinții Adrian și Natalia 2022

„Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Adrian si Natalia! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul in viata, iubita mea!”

„Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: La multi ani!”

Citeste si: Citate impresionante despre finalul verii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI