Tragedia a adus doliu intregii tari, comunitatii alpinistilor, insa durerea care nu se stinge niciodata este cea din sufletul parintilor copiilor, care cu greu isi pot continua viata dupa drama traita. Mama lui Erik Gulacsi, Diana, ii pastreaza vie amintirea baiatului sau si posteaza fotografii pe Facebook. Recent, la implinirea unui an de la evenimentul nefericit, mama lui Erik Gulacsi a simtit nevoia de a-si comemora baiatul.
Diana a postat o fotografie cu baieteulul, in timpul unei excursii, la care a alaturat un mesaj sfasitetor.
 
"Dorul doare.Tare.", a scris mama lui Erik Gulacsi.
 
"Am fost ieri la el si Geta! Doare. Tare, si pentru totdeauna! Imi este dor de amandoi, putere multa sa iti dea Dumnezeu!", au fost cateva dintre mesajele de sustinere.
 
Dor Geta Popescu, in varsta de 14 ani, si Erik Gulacsi, de 13 ani, si-au pierdut viata dupa o avalansa produsa in Muntii Retezat. Salvatorii montani au declarat ca un turist a apelat 112 si a anuntat ca un grup format din cinci turisti a fost surprins de o avalansa, intre saua Bucurei si Poiana Pelegii din Muntii Retezat.

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si