Close sidebar
Close sidebar

Mesaje sfasietoare ale parintilor lui Dor Geta Popescu si Erick Gulacsi, cei doi alpinisti adolescenti morti in Retezat, la implinirea a un an de la tragedie! "Dorul doare. Tare!"

A trecut un an de cand Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi au murit in avalansa din Retezat. Cei doi alpinisti adolescenti din Romania erau premiati la nivel international.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Tragedia a adus doliu intregii tari, comunitatii alpinistilor, insa durerea care nu se stinge niciodata este cea din sufletul parintilor copiilor, care cu greu isi pot continua viata dupa drama traita. Mama lui Erik Gulacsi, Diana, ii pastreaza vie amintirea baiatului sau si posteaza fotografii pe Facebook. Recent, la implinirea unui an de la evenimentul nefericit, mama lui Erik Gulacsi a simtit nevoia de a-si comemora baiatul. Diana a postat o fotografie cu baieteulul, in timpul unei excursii, la care a alaturat un mesaj sfasitetor.
 
"Dorul doare.Tare.", a scris mama lui Erik Gulacsi.
 
"Am fost ieri la el si Geta! Doare. Tare, si pentru totdeauna! Imi este dor de amandoi, putere multa sa iti dea Dumnezeu!", au fost cateva dintre mesajele de sustinere.
 
Dor Geta Popescu, in varsta de 14 ani, si Erik Gulacsi, de 13 ani, si-au pierdut viata dupa o avalansa produsa in Muntii Retezat. Salvatorii montani au declarat ca un turist a apelat 112 si a anuntat ca un grup format din cinci turisti a fost surprins de o avalansa, intre saua Bucurei si Poiana Pelegii din Muntii Retezat.

 

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI