Anul trecut, Cristina Stamate a încetat din viaţă după o grea suferinţă! Artista era bolnavă şi nu mai ieşea din casă de multă vreme! De aceea, prefera să stea singură şi doar pe câteva apropiate le accepta prin preajmă!

Cornelia Patrichi era una dintre cele mai bune prietene ale regretatei artiste! De altfel, a fost întotdeauna lângă ea, mai ales când Stamate era internată prin spitale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai mult, văduva lui Cornel Patrichi a presimţit moartea Cristinei Stamate şi, înainte ca ea să închidă ochii pentru totdeauna, a iniţiat o campanie de susţinere a actriţei, exact că în cazul lui Gabriel Cotabiţă!

“Am vrut să fiu alături de Cristina, am sperat că, poate, Dumnezeu va face o minune în cazul ei! Ştiam că este bolnavă, ştiam că nu mai voia să lupte, dar totuşi, nu puteam concepe să o pierd! Un om atât de bun, atât de frumos şi de drag…Va spun cu sinceritate că mi-a fost greu să accept decesul

ei, deşi, cu o seară înainte de a afla că s-a dus, l-am visat pe soţul meu, pe Cornel! Parcă îmi zicea că o să ia pe cineva la el! A fost ca o premoniţie! Offf…incet, încet, pleacă de pe lumea asta toţi cei dragi mie”, ne-a povestit, cu ochii în lacrimi şi distrusă de durere, Cornelia Patrichi la vremea respectivă!

Acum, la un an de la decesul prietenei sale, Cornelia Patrichi a scris cuvinte pline de durere despre marea artistă a teatrului de comedie românesc.

”Dragă Cristina, astăzi, am să-ţi fac cadou o mărturisire! Ţi-am admirat talentul,inteligenţă,carisma şi felul tău graţios de-a te mişca în scenă! Artist complet şi unic! Mă consider privilegiată că am împărţit scena cu ţine!

Mi-e dor de tine, aş vrea să te mai văd zâmbind măcar o data! Însă, Dumnezeu mi-a interzis acest lucru! E dureros, dar nu am să încetez niciodată să mă gândesc la tine, om drag şi frumos! De acolo, de Sus, dacă mă priveşti, să stii că nu te-am uitat!”, a postat văduva lui Cornel Patrichi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si