Close sidebar
Close sidebar

Mesajul emoționant transmis de Călin Donca, din arest. „Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva''

Călin Donca a transmis un mesaj din arest, pentru soția sa. Bărbatul susține că alături de aceasta o va lua de la capăt, depășind orice greutate.

Alexandra Bercea,

Mesajul emoționant transmis de Călin Donca, din arest


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În luna septembrie, milionarul Călin Donca a fost arestat pentru evaziune fiscală, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. 

De asemenea, a solicitat să fie eliberat din arestul preventiv.

Cum a obținut averea Călin Donca?

Călin Donca ar fi înșelat mai multe persoane, prin intermediul unor criptomonede false. Bărbatul îi punea pe oameni să investească pentru început o sumă modică, ulterior promițând că vor avea câștiguri de 100 de ori mai mari.

Afaceristul a reușit să strângă suma de 700.000 de dolari în acest fel. Călin Donca își cumpăra mașini, bijuterii scumpe, iar o parte ar fi transferat-o în conturile unei societăți înregistrate în Emiratele Arabe Unite- Dubai.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mai mult decât atât, era extrem de cunoscut pentru afacerile din domeniul energiei. Acesta avea în lucru mai multe parcuri fotovoltaice, pentru care mai multe persoane au investit deja sume mari de bani.

Printre acele persoane a fost și Dorian Popa, care și-a achitat integral panourile fotovoltaice.

Mesajul emoționant transmis de Călin Donca, din arest

În cadrul postării, Călin Donca a transmis faptul că alături de soția sa, Orianda Donca, o va lua de la capăt, depășind toate greutățile.

Citește și: Călin Donca a fost aspru pus la zid de afaceristul Sorin Constantinescu: ”Păi cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul”

”Mulțumesc, draga mea! Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea, chiar dacă arată mai bine decât mine, a fost cel mai bun vânzător din compania

mea înainte să ne căsătorim.

Acum poate spuneți că am luat-o pe interes. Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez.

Iar eu soția mi-am întâlnit-o la un seminar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care a venit singură, fără să o aduc eu, într-un mediu în care s-a dezvoltat, și atunci am considerat că da, această persoană poate să-mi fie sprijin”, a transmis Călin Donca. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI