Durere fără margini pentru familia lui Meliss, adolescenta în vârstă de 14 ani care a fost înjunghiată din gelozie în luna iunie în Grădina Botanică din Craiova.

Mama tinerei a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu câteva momente frumoase trăite de fiica sa. Alături de momentele frumoase, femeia a pus în descrierea videoclipului și câteva cuvinte, mai exact o poezie pe care i-o adresează fiicei sale.

Citește și: O femeie și-a ucis cei doi copii, iar după și a pus capăt zilelor. Mama se lupta în instanță pentru custodia lor. „Erau așezați pe canapea”

Mesajul emoționant transmis de mama lui Meliss, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova: „Copil frumos si curajos, vesnic te vom iubi!”

Mesajul emoționant transmis de mama lui Meliss, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova: „Copil frumos si curajos, vesnic te vom iubi!”

[Sursa foto: Facebook Ana-Maria Lungu]

Mesajul emoționant transmis de mama lui Meliss

„De fiecare dată când îmi închid ochii

E ca un paradis întunecat.

Nimeni nu se compară cu tine,

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sunt speriată că tu nu mă vei aștepta pe cealaltă parte."

Astazi tu, maine eu!

Nici nu mai conteaza ce a fost ieri.

Prea frumos a fost si nu va mai fi!

Copil frumos si curajos, vesnic te vom iubi!”

Citește și: VIDEO- Crimă șocantă la Zalău. O femeie a fost ucisă de ziua ei, din gelozie, chiar de soț

Meliss, tânăra de 14 ani, a fost ucisă din gelozie

Meliss a decedat la finalul lunii iunie, după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova.

Cel ce a comis această faptă este un adolescent în vârstă de 17 ani, iar atacul ar fi pornit din gelozie, dar nu este exclusă nici o răzbunare.

Cel ce a ucis-o pe Meliss este elev la Liceul Militar din Craiova și a fugit de la locul faptei, încercând să treacă neobservat. Tânărul ar fi trecut pe lângă un echipaj al Poliției Locale, reușind să-și stăpânească starea de agitație.

Citește și: EXCLUSIV: Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare: "Fata mea nu avea depresie. Mă suna în fiecare dimineață la ora 9:30". De ce mama ei căuta psiholog pe internet, de fapt

“La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”,  au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj la momentul crimei.

Citește și: VIDEO-Gestul șocant la care a recurs un bărbat din Sectorul 3, pentru că suferea din dragoste. Polițiștii care patrulau în zonă l-au salvat la timp


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si